Vauva boot camp

Vauva Boot Camp tuo äideille niin fyysistä-, henkistä-, kuin taloudellistakin hyvinvointia.

Raskaudesta palautuminen

Raskaudesta ja synnytyksestä palautuminen on useammille äideille täysin harmaata aluetta. Terveydenhuolto antaa meille hyvin vähän infoa ja ohjausta, miten palautua raskaudesta tehokkaasti ja turvallisesti. Päivittäin äidit ihmettelevät, milloin on turvallista palata normaaleihin liikunta rutiineihin. Todella vähän puhutaan raskauden ja synnytyksen aiheuttamista muutoksista kehoissamme, varsinkin niistä epämiellyttävistä. Oikealla tiedolla ja ohjauksella on useimmiten mahdollista palauttaa keho kuitenkin ennalleen turvallisesti. Todella moni äiti palaa liian nopeasti liian haastavaan liikuntaan ja saattaa altistaa kehonsa pysyvillekin vaurioille.
Raskaudesta ja synnytyksestä palautumista tulisi miettiä jo raskaus aikana. Oikeanlaisella liikunnalla ja ravinnolla voidaan pitää kehosta huolta jo raskaus aikana. Tällöin myös palautuminen on helpompaa, vaikka ikinä ei voi tietää tuleeko synnytyksessä montakin mutkaa matkaan.
Vauva Boot Camp kursseilla tuetaan kehon palautumista raskaudesta ja synnytyksestä tehokkaasti ja turvallisesti. Kursseista löytyy myös turvallisia ohjelmia raskaana olevalle. Lantionpohjan lihakset, syvät vatsalihakset sekä mahdollinen vatsalihasten erkauma on kuntoutettava ennen siirtymistä tiukempaan treeniin. Edistyneemmät kurssit kuitenkin tukevat vielä naisen suurenmuutoksen käynyttä kehoa oikean oppisin harjoutuksin. Kurssien tarkoitus on valmistaa äidin keho normaaleihin liikuntarutiineihin tehokkaasti ja turvallisesti.

Vauva Boot Camp Perustaja, Jenni Dias

Vauva Boot Camp syntyi tarpeesta luoda tehokas ja turvallinen liikunta konsepti äideille raskausajalle ja siitä palautumiseen. Jenni on neljän lapsen äiti ja Äitiysliikunta Akatemian Äitiysliikuntavalmentaja sekä ACE sertifioitu personal trainer ja pre- & postnatal exercise specialist. Jennin suurin missio on parantaa äitien niin henkistä-, fyysistä-, kuin taloudellistakin hyvinvointia sekä mahdollistaa lapsen kotihoito mahdollisimman pitkään ilman taloudellista stressiä.

Jenni huomasi jo ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen, kuinka huonosti äitejä opastetaan palautumaan synnytyksen jälkeen. Ilman henkilökohtaista valmentajaa ja äitiys fysioterapeuttia sekä lapsenvahtia oli lähes mahdotonta löytää tehokas ja turvallinen tie palautumiseen. Vauva Boot Camp kurssit auttavat äitejä palautumaan turvallisesti sekä liikkumaan oikein jo raskausaikana. Konsepti kerää yhteen alueen äidit viettämään aikaa yhdessä ja verkostoitumaan ja saamaan vertaistukea yhdessä jälkikasvunsa kanssa. Myös Vauva Boot Camp valmentajien jälkikasvu on tervetullut mukaan.