Professionell inom moderskaps träning och näring

Professionell inom moderskaps träning och näring

Våra Syften

Bebis Boot Camp Grundare, Jenni Dias

Bebis Boot Camp bildades av behovet att skapa ett effektivt och tryggt motions konsept för mammor under graviditetstiden och för återhämtningen av det. Jenni är fyra barns mamma och sertifierad personlig tränare samt proffessionell inom moderskaps träning. Jennis största mission är att förbättra mammors mentala, fysiska och ekonomiska välmående samt möjliggöra barnets hemvård så länge som möjligt utan ekonomisk stress.
 
Jenni märkte redan efter hennes första barns födsel hur dåligt med instruktioner mammor får för att återhämta sig efter förlossningen. Utan personlig tränare och moderskaps fysioterapeut samt barnvakt var det nästan omöjligt att hitta ett effektivt och tryggt sätt att återhämta sig. Bebis Boot Camp kurserna hjälper mammor att återhämta sig tryggt och att träna på rätt sätt redan under graviditetstiden. Konseptet samlar ihop mammor från samma område för att tillbringa tid tillsammans och för att få nätverk samt få stöd tillsammans med ättlingen. Bebis Boot Camp tränarnas barn är också välkomna med. 

Kurserna

Baby Boot Camp

Du kan delta i baby boot camp kurssen när din efterblödning har upphört. På kursen fokuserar vi på att träna våra bäckenbottenmuskler, djupa innre magmuskler samt att rehabilitera magmuskeldelning. Vi tränar även kroppens övriga muskler. På kursen tränar mammorna på babyns villkor. Kursen består av 10 tränings tillfällen. Med dig behöver du vattenflaska, träningsmatta, ett motståndsgummiband med handtag samt tillbehör till din baby.


Stark Mamma

På Stark Mamma kursen tränar mammor vars magmuskeldelning redan är rehabiliterad eller som är gravid. Under kursen tränar vi med hjälp av egen kroppsvikt samt med motståndsgummiband. Träningen är anpassad för dig som genomgått en eftergranskning samt inte längre har en magmuskeldelning eller om du är gravid och graviditeten framskridit normalt. Under kursen får du möjlighet att utmana dig själv samt förbereda kroppen för att återgå till normala träningsrutiner igen.

strong-etu

Online kurser

Oneline kurser bara på finska!

Jag är gravid

kost och träning under graviditeten

Nybliven mamma

Näring och motion för den nyblivna mamman

Mamma i trim - Mama keto

Bli kvitt graviditetskilona effektivt och en gång för alla

Jag är stark

Närings rekommendationer för att främja hälsan samt en stark kropp
Vår Coach

Är du en av dom?

Susanna Mäkelä
Raasepori

Susanna Viiliäinen
Kuopio

Sanni Auvinen
Savonlinna

Annuliina Stenbäcka
Kivenlahti, Espoo

Christine Runeberg
Espoo / Kirkkonummi

Rosanna Leino
Tapanila, Helsinki

Ta kontakt

Ta kontakt med blanketten nedanför i saker du är fundersam över.