Missio
Auttaa äitejä

Vauva Boot Camp edistää alueen äitien tutustumista toisiinsa jolloin saadaan aikaan uusia henkiselle hyvinvoinnille tärkeitä ihmissuhteita ja vertaistukea. Vauva Boot Camp valmentajana toimiminen sen sijaan mahdollistaa lisätuloja pienehkön kotihoidontuen lisäksi. Näin mahdollistetaan lapsen kotihoito pidempään ilman taloudellista stressiä. Samalla niin valmentaja kuin hänen vauva/taapero saa uusia ystäviä ja vertaistukea liikuntaa unohtamatta. Yhdessä liikkuminen edistää äitien fyysistä hyvinvointia ilman tarvetta hankkia lapsenvahtia.

Tavoitteemme

TALOUDELLINEN HYVINVOINTI

TIENAA LISÄTULOA KOTIHOIDONTUEN LISÄKSI
Oletko liikunnan alan ammattilainen tai muuten vain kokenut liikkuja? Haluatko auttaa äitejä voimaan paremmin henkisesti ja fyysisesti? Ryhdy Vauva Boot Camp valmentajaksi yhdessä vauvasi/taaperosi kanssa ja ohjaa valmiin konseptin kursseja alueesi äideille. Autat alueesi äitejä palautumaan raskaudesta tehokkaasti ja turvallisesti. Saat myös samalla itse liikuntaa ja uusia äiti kavereita. Myös sinun vauva/taapero saa uusia leikkikavereita.

HENKINEN HYVINVOINTI

VERKOSTOIDU ALUEESI ÄITIEN KANSSA
Vauva Boot Camp kursseilla niin äidit kuin vauvatkin pääsevät tutustumaan alueen muihin äiteihin ja vauvoihin. Saamme toisistamme uusia ystäviä ja vertaistukea. Ryhmän kanssa on kiva järjestää nyyttäri brunsseja, piknikkejä tai kokoontua muuten vain puhumaan arjesta, vauvoista ja äitiydestä. Yhdessä olemme toisillemme arjen pelastajia ja niitä toisia aikuisia, joku kenelle puhua ja joku joka kuuntelee. Silloin kun päivät tuntuvat pitkiltä, vaikka vuodet ovatkin lyhyitä.

fYYSINEN HYVINVOINTI

PALAUDU RASKAUDESTA JA SYNNYTYKSESTÄ TEHOKKAASTI JA TURVALLISESTI YHDESSÄ
Vauva Boot Camp kurssit on kehittänyt äitiysliikuntaan erikoistunut sertifioitu personal trainer. Kursseilla keskitytään kuntouttamaan keskivartalo, lantionpohja ja erkauma raskauden ja synnytyksen jälkeen. Kun keho on valmis on tarjolla myös kursseja haastavampaan treeniin, jossa kuitenkin huomioidaan palautuminen raskaudesta ja synnytyksestä. Valmista kehosi tehokkaasti ja turvallisesti liikunta tottumuksiin ennen raskautta.