Vauva Boot Camp

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
Voinko osallistua Pimppa Remppaan kun olen raskaana?
Ehdottomasti KYLLÄ, ja kannattaakin. Lantionpohjan lihasten harjoittelu on suotavaa sekä odottajille että synnyttäneelle – virtsanpidätyskyky paranee ja samalla ehkäiset kohdunlaskeumaa.
Voinko osallistua Pimppa Remppaan vaikka en ole äiti?
Ehdottomasti KYLLÄ. Lantionpohjan lihakset ovat lihakset niin kuin kehon muutkin lihakset. Samalla tavalla niitä tulisi harjoittaa ja huoltaa kuin muitakin lihaksia. Eli kurssi sopii kaikenikäisille ja kokoisille naisille.
Voiko Pimppa Remppa pahentaa oireitani?
Lantionpohjan lihaksia voi treenata liikaa ja pahentaa olemassa olevia oireita. Siksi on tärkeää käydä kurssi kokonaisvaltaisesti läpi, eikä vain pimppa jumppa osio. Kurssilla opetellaan myös rentouttamaan ja huoltamaan lantionpohjan lihaksia, ja se on yhtä tärkeä osa kokonaisuutta.
Milloin voin aloittaa Tuore Äiti valmennuksen?
Tuore Äiti – Palaudu synnytyksestä valmennus on suunniteltu synnytyksestä ja raskaudesta palautumiseen. Valmennukseen kuuluu mm. nousujohdanteinen treeniohjelma koko vauva vuodelle. Voit aloittaa HETI synnytyksen jälkeen nolla tasosta ja edetä nousujohdanteisesti ohjeiden mukaan. Voit myös hypätä mukaan, vaikka jo vauva olisi vanhempikin.
Voinko osallistua Äiti Kuntoon - Mama Keto valmennukseen vaikka en ole äiti?
Tottakai. Jos tarvitset ruokavalio remontin, kivat nopeat kotitreenit ja pudottaa painoa on tämä sinua varten. Voinko osallistua Äiti Kuntoon – Mama Keto valmennukseen jos imetän? Ketogeenistä ruokavalioo ei suositella imettävälle äidille. Voit kuitenkin noudattaa vähähiilihydraattista ruokavalioo, jos se ei vaikuta maidontuloon. Suosittelen terveellistä ja monipuolista ruokavalioo imetyksen tueksi ja herkut pois, saat varmasti jo kevyemmän oloin näillä ohjeilla. Kurssin treenit EI sovi vauvojen äideille. Tuore Äiti – Palaudu synnytyksestä treenit sopivat vauva vuoteen sekä Pimppa Remppa.
Voinko osallistua Äiti Kuntoon -Mama Keto valmennukseen jos olen kasvissyojä/vegaani?
Voit. Voit korvata lihan sinulle sopivilla vaihtoehdoilla. Ketogeenisella ruokavaliolla vaihtoehdot ovat esimerkiksi Tofu ja Seitan sekä kala ja muna jos et ole vegaani. Vähähiilihydraattisella ruokavaliolla myös muut kasvisproteiinit käy.
Voinko osallistua Äiti Kuntoon – Mama keto valmennukseen jos olen gluteeniton ja/tai maidoton?
Voit, sillä kursilla noudatamme maidotonta ja viljatonta ruokavalioo.
Minulla on 5kk vauva ja haluaisin aloittaa tiukat treenit. Sopiiko Olen vahva valmennus minulle?
En suosittele Olen Vahva valmennusta, mikäli synnytyksestä on vasta 5kk. Olen Vahva valmennus on tarkoitettu naisille, joilla lantionpohja on kuntoutettu ja erkaumaa ei ole. Voimaharjoittelu kunnon vastuksilla vaatii hyvän hallinnan lantionpohjaan ja keskivartaloon.
Miten voin maksaa liikuntaeduilla?
Löydät yrityksen nimellä FitAround Oy, 2754560-9. Laita kuva maksusta
vauvabootcamp@gmail.com ja aktivoin sinulle valmennuksen.