Vauva Boot Camp

Vauva Boot Camp® on tehokas ja turvallinen Äitiysliikuntakonsepti raskausajalle ja siitä palautumiseen. Vauva Boot Camp® kurssit auttavat äitejä palautumaan turvallisesti sekä liikkumaan oikein jo raskausaikana. Konsepti kerää yhteen alueen äidit viettämään aikaa yhdessä ja verkostoitumaan ja saamaan vertaistukea yhdessä jälkikasvunsa kanssa. Myös Vauva Boot Camp® ohjaajien jälkikasvu on tervetullut mukaan. Tule ohjaajaksi!
Ohjaajaksi?
Yksi iso visio Vauva Boot Camp®️ brändin takana, on auttaa mahdollisimman montaa äitiä mahdollistamaan pidempi kotihoito lapsille ilman taloudellista stressiä. Vauva Boot Camp®️ ohjaajana voit yhdessä vauvasi/taaperosi kanssa valmentaa konseptin tarjoamia kursseja alueesi äideille ja saada siitä lisätuloa kotihoidontuen lisäksi. Jos olet kokenut liikkuja ja sosiaalinen hyvä tyyppi, liity yhteisöömme ja aloita kurssien ohjaaminen alueesi äideille. Sinä saat turvallisen, toimivan ja tunnetun brändin tueksesi. Saat koulutuksen tehtävään ja turvalliset äitiysliikunnan ammattilaisen suunnittelemat ohjelmat. Sinulla on yrittäjän vapaus ilman yrittäjän taakkaa. Aloittaaksesi et tarvitse pääomaa, vaan innostusta ja puhdasta halua auttaa alueesi äitejä yhteisessä missiossamme.
Ota rohkeasti yhteyttä. Katsotaan onko sinun alue vapaa ja olisitko juuri sinä oikea äiti alueesi Vauva Boot Camp ohjaajaksi.
Laita Jennille viestiä vauvabootcamp@gmail.com

RYHMÄLIIKUNTA KURSSIT

Vauva Boot Camp®

Vauva Boot Camp® kurssille voit osallistua, kun jälkivuotosi on loppunut. Kurssilla keskitytään harjoittelemaan lantionpohjanlihaksia, syviä vatsalihaksia ja kuntouttamaan erkauma. Treenissä huomioidaan myös koko keho. Kurssilla äidit treenaavat vauvan ehdoilla. Kurssi sisältää 10 treeni kertaa. Mukaan tarvitset juomapullon, jumppamaton ja kahvallisen vastuskuminauhan sekä tarvikkeet vauvalle.

Äiti Sinä olet Vahva
Äiti sinä olet vahva kurssilla treenaavat äidit, joiden erkauma on jo kuntoutettu tai jotka odottavat vauvaa. Treenissä vastuksena käytetään omaa kehoa sekä vastuskuminauhaa. Treeni on turvallinen äidille, joka on käynyt jälkitarkastuksessa ja erkaumaa ei enää ole tai kun raskaus on edennyt normaalisti. Tässä treenissä pääset haastamaan itsesi ja valmistamaan kehosi palaamaan normaaleihin liikuntarutiineihin.
TÄLLÄ HETKELLÄ ETSIMME VAUVA BOOTCAMP® -OHJAAJIA YMPÄRI SUOMEN. OHJAAJANA SAAT LISÄTULOJA JA VOIT TUODA LIIKUNNAN ILOA JA HYVINVOINTIA MUILLE TUOREILLE ÄIDEILLE.
LAITA JENNILLE VIESTIÄ vauvabootcamp@gmail.com
WhatsApp Image 2022-04-06 at 1.56.20 AM (2)
WhatsApp Image 2022-04-06 at 1.56.22 AM
WhatsApp Image 2022-04-06 at 1.56.20 AM
WhatsApp Image 2022-04-06 at 1.56.21 AM (1)
WhatsApp Image 2022-04-06 at 1.56.22 AM (2)
WhatsApp Image 2022-04-06 at 1.56.22 AM (1)
WhatsApp Image 2022-04-06 at 1.56.21 AM (3)
OHJAAJIEN KOKEMUKSIA:
Törmäsin vauvabootcamp mainokseen Facebookissa ja toisen lapsen syntymän jälkeen minulla oli suuri halu päästä takaisin liikuntaharrastusteni pariin. Otin yhteyttä Jenniin (aivan mahtava persoona!!) ja hän kertoi minulle vauvabootcamp konseptista. Sain häneltä hyvät ohjeet sivutoimiseen yrittäjyyteen ja mahtavat eväät tuntien suunnitteluun ohjaamiseen! Kun sain kurssit aluilleen niin sain niiltä paljon uusia äitiystäviä itselleni, joiden kanssa treffattiin usein myös treenien ulkopuolella. Vauvabootcampit olivat ehdottomasti yksi äitiyslomani parhaita kokemuksia! Laura - Paimio & Kaarina
Vauva Boot Campin ohjaaminen on ollut mukava lisäpiristys hoitovapaalle. Ohjelma on ollut itselle mieleinen ja olen tykännyt todella paljon vetää sitä! 1,5v poikani on myös nauttinut kesän puistojumppailuista. Jenni on ihan loistava persoona ja on ollut tosi kiva työskennellä hänen kanssaan 🙂 Rosanna- Espoo
"Ohjasin Vauva boot camp -kursseja Turussa vuosina 2019 ja 2020 ollessani itse vanhempainvapaalla vuoden ikäisen lapseni kanssa. Kurssien vetäminen oli mukavaa, tutustuin samassa elämäntilanteessa oleviin muihin äiteihin, joista osan kanssa olen edelleen pitänyt yhteyttä. Yhdessä jumppaaminen oli tehokasta ja rytmitti kotiäitinä arkea kivasti. Pystyin ottamaan oman lapseni mukaan tunneille ja ansaitsin kotihoidontuen lisäksi mukavasti ekstraa samalla kohottaen omaa kuntoani." Kaisa - Turku
Mukavaa puuhastelua vauvan kanssa äitiysloman aikana ja plussana tienasin vähän extraa hoitovapaalla. Marianne- Helsinki