Pimppa Remppa

Luokittelematon

Kurssin sisältö

Viikko 1

  • Tervetuloa
  • LANTIONPOHJALIHAKSET
  • MITEN TUNNISTAN LANTIONPOHJALIHAKSET
  • PIMPPA PÄIVÄKIRJAT
  • LANTIONPOHJANLIHASTEN HARJOITTAMINEN APUVÄLINEIDEN KANSSA
  • LANTIONPOHJALIHASTEN TREENI 1
  • LANTIONPOHJALIHASTEN TREENI 2
  • PERFECT PFE WOMAN TENS-LAITE
  • GEISHA- JA HARJOITUSKUULAT
  • ELVIE TRAINER

Viikko 2

Viikko 3
VIIKKO 3. Tämän viikon tärkeimmät tehtäväsi ovat tehdä lantionpohjanlihasten treenit 5 & 6 4-5krt yhteensä viikossa. Muista myös rentoutusharjoitus 2-3krt/viikko. Syvät vatsalihakset treeni olisi hyvä jaksaa tehdä 2-3krt/viikko. Jos intoa, aikaa ja voimavaroja riittää voit tehdä PIMPPA HIIT jumppaa. Muista keskivartalon syvätuki harjoituksissa :) Joko tunnet lantionpohjasi vahvemmaksi? Osaatko jo hallita sitä paremmin?

Viikko 4
VIIKKO 4. Tämän viikon tärkeimmät tehtäväsi ovat tehdä lantionpohjanlihasten treenit 7 & 8 4-5krt yhteensä viikossa. Muista myös rentoutusharjoitus 2-3krt/viikko. Syvät vatsalihakset treeni olisi hyvä jaksaa tehdä 2-3krt/viikko. Tällä viikolla tietoisku: VULVODYNIA eli puhumme erilaisista alapään kiputiloista sekä RYHTI asiaa. Jos intoa, aikaa ja voimavaroja riittää voit tehdä PIMPPA HIIT jumppaa. Tällä viikolla saatte myös VATSALIHASHAASTE treenin, joka on siis bonus materiaalia haluaville. Tässä on aikamoista settiä sinulle koko keskivartalon kuntoutukseen :)

Viikko 5
Tämän viikon tärkeimmät tehtäväsi ovat tehdä lantionpohjanlihasten treenit 9 & 10 4-5krt yhteensä viikossa. Muista myös rentoutus- ja venytysharjoitukset 2-3krt/viikko. Syvät vatsalihakset treeni 1 ja 2 olisi hyvä jaksaa tehdä yhteensä 2-3krt/viikko. Tällä viikolla saat myös lisää lantionpohjaa huoltavia ja rentouttavia liikkeitä sekä syvät vatsalihakset treeni 2. Jos intoa, aikaa ja voimavaroja riittää voit tehdä PIMPPA HIIT jumppaa ja VATSALIHASHAASTE treeniä. Nämä ovat siis bonus materiaalia haluaville. Oletko huomannut treenien tuottavan tulosta?

Viikko 6
VIIKKO 6. Tämän viikon tärkeimmät tehtäväsi ovat tehdä lantionpohjanlihasten treenit 11 & 12 4-5krt yhteensä viikossa. Muista myös rentoutus- ja huoltavia harjoituksia yhteensä 2-3krt/viikko. Syvät vatsalihakset treeni 1 tai 2 olisi hyvä jaksaa tehdä yhteensä 2-3krt/viikko. Tällä viikolla myös info: GYNEKOLOGISET LASKEUMAT Jos intoa, aikaa ja voimavaroja riittää voit tehdä PIMPPA HIIT jumppaa ja VATSALIHASHAASTE treeniä. Nämä ovat siis bonus materiaalia haluaville. Nyt on myös aika kiittää sinua :) Toivottavasti olet päässyt nyt harjoittelemiseen kiinni ja olet saanut jo tuloksia. Suosittelen jatkamaan aktiivista harjoittelua noin 12 viikkoa. Jos tämän jälkeen koet vielä ongelmia lantionpohjassa, suosittelen kääntymään lantionpohjanfysioterapeutin vastaanotolle. Älä unohda harjoitella lantionpohjanlihaksia läpi elämän :) Kiitos vielä tuhannesti ja muista kertoa PIMPPA REMPASTA myös kavereille :)

Scroll to top